Blogs

stille mechanische ventilatie

Stille mechanische ventilatie

Welke mechanische ventilatie unit is het stilste? Het uitstralingsgeluid bij de motor van de mechanische unit zelf verschilt bij diverse merken. Hierbij is er ook een verschil tussen het geluid op laag vermogen en hoog vermogen.

LEES MEER »
Lints Ventilatie - ventilatiespecialist Drechtsteden

Mechanische ventilatie vervangen voor WTW

Door de gestegen gasprijzen wordt er steeds meer gekeken naar energie besparen en hoe je de warmte in de woning kunt houden. Dit kan door de woning te isoleren, maar ook door de mechanische ventilatie te vervangen voor een WTW-systeem of balansventilatie.

LEES MEER »
wat is een enthalpiewisselaar

Wat is een enthalpiewisselaar?

Een enthalpiewisselaar is feitelijk een ‘gewone’ warmtewisselaar waar warmte of koelte aan de ventilatielucht wordt toegevoegd, maar dan voorzien van een gepatenteerd membraamsysteem dat het hele jaar door zorgt voor een perfecte vochtregulering

LEES MEER »
Subsidie verduurzamen voor VvE (SVVE)

Subsidie verduurzamen voor VvE (SVVE)

Voert u met uw VvE één of meer energiebesparende isolatiemaatregelen uit? Of verduurzaamt u uw gebouw met een (hybride) warmtepomp, zonneboiler, WTW-installatie of een centrale aansluiting op een warmtenet? Dan kan daar subsidie voor worden aangevraagd.

LEES MEER »
Lints Ventilatie - ventilatiespecialist Drechtsteden

WTW Filters en fijnstof

Er is alle reden om groot alarm te slaan over fijnstof. Volgens de WHO leven negen op de tien mensen in de wereld in gebieden met te hoge concentraties fijnstof en leidt dat per jaar tot zo’n 7 miljoen doden wereldwijd.

LEES MEER »

Neem contact met ons op