Over ons

Lints Ventilatie

 

Kies voor gezonde lucht in uw woning!

Lints ventilatie is een familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van ventilatietechniek! U kunt bij ons terecht voor het onderhoud  van uw mechanische ventilatie en WTW systeem. 

Ook helpen wij u graag met het vervangen van uw ventilatiebox of renovatieprojecten. Een schoon en gezond binnenklimaat is erg belangrijk voor uw levensgenot en gezondheid. Ons team van monteurs staat graag voor u klaar om uw woning te voorzien van gezonde lucht. Ze zijn intern opgeleid en houden hun kennis up to date door regelmatige bijscholingen en trainingen. 

Wij stellen klanttevredenheid boven alles, daarom zijn wij telefonisch makkelijk te bereiken, maar ook via de mail en via WhatsApp krijgt u binnen korte tijd antwoord op al uw vragen!

 

Laagdrempelig

Wij vinden het ontzettend fijn om met u mee te mogen denken over het ventileren van uw huis. Als u ons benadert, staan wij altijd voor u klaar.

Kennis van zaken

Bij Lints Ventilatie zult u altijd met een expert in het vakgebied te maken krijgen, zodat we u van de juiste informatie kunnen voorzien over een ventilatiesysteem.

Secuur

De mannen van Lints zijn altijd heel precies in het werk dat ze bij u verrichten. Nog een vraag? Zij beantwoorden hem natuurlijk graag voor u!

Wat vinden klanten van onze diensten?

Ventilatie voor u op maat

Elk huis en elke omgeving heeft een andere behoefte. Daarom bieden wij verschillende ventilatieboxen en verzorgen wij graag het onderhoud voor u. Wij denken natuurlijk graag mee wat het beste bij uw situatie past zodat ook u in een fijn, geventileerd huis kunt wonen.

Neem contact met ons op