Contract Onderhoud Ventilatie

Naast eenmalig onderhoud hebben bieden we ook een contract aan voor ventilatie onderhoud , zodat u verzekerd bent van een goede ventilatie in uw woning

Na de montage van een nieuw systeem of na het eerste eenmalig onderhoud ontvang u automatische ons voorstel voor het onderhoud in de toekomst. voor WTW ventilatie systemen bieden we ook een filterservice aan.

Bent u nog geen klant en is uw ventilatie systeem jonger dan 2 jaar dan kunt u direct een contract voorstel aanvragen! Voor een oudere installatie dienen we eerst een eenmalige inspectie in te plannen, hierbij kijken wat wat de staat is van uw systeem en of hij aan alle eisen voldoet.

Contract onderhoud MV

Contract Onderhoud WTW

Aanvullende voorwaarden

Ons contract heeft een looptijd van 4 jaar, in deze periode komen elke 2 jaar bij u langs.  Eenmaal voor groot onderhoud inclusief het reinigen van de ventilatiekanalen en eenmaal voor klein onderhoud.

*U betaald in deze periode een vaste prijs per jaar, voorafgaand aan het contractjaar. Na deze periode wordt het contract stilzwijgend met 1 jaar verlengd, maar is uw contract maandelijks opzegbaar.

Zit u in een VvE of wilt u gezamenlijk met uw buren gebruik maken van ons contract voor onderhoud van de mechanische ventilatie of WTW! Neem dan direct contact met ons op voor een persoonlijk voorstel op maat!


Vraag uw contract aan voor onderhoud!

Andere Diensten van Lints Ventilatie!

Wat vinden klanten van onze diensten?

[grw id="8191"]

Levering en installatie van
nieuwe ventilatiesystemen

Steeds meer mensen kopen een casco woning en nemen zelf het afbouwen, installatiewerk en de inrichting voor hun rekening. Voor dit soort situaties is Lints Ventilatie graag beschikbaar voor het in orde maken van de mechanische ventilatie. Voordeel van een nieuwe casco woning is dat wij zelf in overleg met onze klant kunnen bepalen waar de ventilatiebox en de ventilatiekanalen, muurdoorvoeren, roosters etc. moeten komen.
Voor we tot de montage overgaan berekenen we aan de hand van de woningindeling en de inhoud van alle afzonderlijke ruimtes, zoals woonkamer, keuken, badkamer, toilet en slaapkamers, welke capaciteit het ventilatiesysteem moet hebben. Daarbij houden wij uiteraard altijd rekening met een stukje overcapaciteit voor eventuele toekomstige uitbreidingen van de woning.
Neem voor het bespreken van de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Levering en installatie van
nieuwe WTW-installaties

Naast levering en montage van mechanische ventilatiesystemen voor nieuwbouw, verbouw en renovatie, is Lints Ventilatie ook gespecialiseerd in levering, installatie, onderhoud en service van WTW-installaties. Dergelijke warmteterugwinningsinstallaties zijn ontzettend fijn om de ventilatie te regelen en warmte in huis te houden. De vuile lucht die via het systeem wordt afgezogen komt na een grondige filtering via de ventilatiekanalen weer terug in de diverse ruimtes. Aangezien deze gefilterde lucht reeds de binnentemperatuur heeft aangenomen, scheelt deze vorm van recirculatie aanzienlijk in de stookkosten.

Neem voor het bespreken van de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte contact met ons op. Houd daarbij ook rekening met de onderhoudsbehoefte van WTW-units. Dit is essentieel om zolang mogelijk plezier en rendement te hebben van de installatie.

Ventilatie voor u op maat

Elke woning heeft een andere behoefte. Daarom bieden wij verschillende ventilatiesystemen aan en verzorgen wij daarnaast graag het onderhoud voor u. Wij adviseren u graag wat het best bij uw situatie past, met als doel dat u in een fijn, geventileerd huis kunt wonen. 

Vraag uw contract aan voor onderhoud aan uw Ventilatie