Dé specialist in onderhoud voor elk ventilatiesysteem

Lints Ventilatie is niet alleen hét vertrouwde adres voor de aanschaf en installatie van mechanische ventilatiesystemen en WTW-installaties, maar ook voor gedegen onderhoud en reparaties kunt u op onze expertise rekenen. Wij doen dit voor ventilatiesystemen van alle bekende merken.

Ventileren is continu presteren

Bij het onderhoud van ventilatiesystemen gaat het bijvoorbeeld om het periodiek reinigen of vervangen van de filters, het controleren van de motor, reinigen van de ventilatiekanalen en doorvoerroosters en het testen van de bediening. Omdat de capaciteit van oudere ventilatiesystemen door de jaren heen af kan nemen, adviseren wij om ook de ventilatiecapaciteit per woonruimte om de paar jaar door ons te laten meten.

_LD41151

Meten is weten en de basis voor duurzame ventilatie

Onze servicedienst kan op basis van het testresultaat aangeven of het systeem voldoet aan de aanvoer van voldoende frisse lucht buiten en de afvoer van vieze lucht van binnen naar buiten. Zo’n meting geeft een goede indicatie van de capaciteit die de ventilatiebox of WTW-unit levert en het zegt ook veel over het energieverbruik en technische staat van alle componenten die deel uitmaken van de installatie.

Ventilatie aanpassen op de situatie bij u thuis

Naast het onderhouden en repareren van alle soorten en merken ventilatiesystemen zijn onze technische mensen ook beschikbaar voor het geven van adviezen over eventuele subsidiemogelijkheden en het aandragen van praktische oplossingen bij het renoveren, verbouwen of verduurzamen van woningen en appartementen.

Onderhoud en service voor diverse doelgroepen

Met de complete service van Lints Ventilatie geniet u jaar in jaar uit van een feilloos werkend ventilatiesysteem. Ook VVE’s, woningbouwverenigingen, scholen en bedrijven kunnen van onze service gebruikmaken.

Wat vinden klanten van onze diensten?

Lints Ventilatie
5.0
Gebaseerd op 76 beoordelingen
powered by Google
c melchertsc melcherts
10:53 18 Dec 22
Dit bedrijf ben ik tegengekomen door op het web te zoeken naar mechanische ventilaties. Na contact opgenomen te hebben met Lints Ventilatie is alles vanaf dat moment heel goed geregeld. De 2 monteurs die zijn geweest om de nieuwe mechanische ventilatie te installeren waren heel bekwaam en flexibel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Michel VSMichel VS
07:57 07 Dec 22
Voor groot onderhoud onderhoud aan wtw systeem gezocht naar diverse bedrijven. Uiteindelijk gekozen voor Lints Ventilatie vanwege de scherpe prijs en goede reviews.De onderhoudsmonteur kwam iets later dan afgesproken. Oorspronkelijk 12 uur gereserveerd via website, dag van te voren via mail ontvangen dat het 13 uur zou worden met eventuele uitloop. Uiteindelijk 1345 waren ze aanwezig. Gelukkig was ik de gehele dag vrij.Verder was de beste monteur zeer vriendelijk en werkte hij verder netjes. Wel had hij geen eigen stofzuiger bij aangezien deze kapot was gegaan bij een eerdere klant en had hij de verkeerde filters meegenomen waardoor ik eigen filters heb moeten gebruiken. Ook heeft hij mijn eigen ladder moeten gebruiken ivm hoge plafonds woonkamer omdat zijn eigen trap niet toereikend was. Wellicht had ik dat van te voren moeten aangeven zodat hij daar op voorbereid was.Op deze verbeterpunten na is alles verder goed verlopen en is alles netjes schoongemaakt en afgesteld. Ondanks de puntjes voor verbetering zou ik lints ventilatie de volgende keer weer inhuren.
R GebuisR Gebuis
18:35 24 Oct 22
Het plaatsen van een nieuwe ventilatie box is probleemloos ver-lopen Vlug en zonder gezeur alles netje opgeruimd. Een aanrader
Henk GeerdinkHenk Geerdink
14:02 20 Oct 22
Nieuwe Zehnder ventilatie unit geheel naar tevredenheid geïnstalleerd. Werk uitstekend gedaan en alles weer schoon opgeleverd.Alleen jammer dat een Zehnder wasemkap niet geleverd en geïnstalleerd konden worden.
Stefan BossonStefan Bosson
11:53 20 Oct 22
Wij hebben onze ventilatie laten onderhouden/reinigen door Lints en zijn zeer te spreken over de service. Vakkundig en meedenkend, al vanaf het eerste contact. Netjes de factuur en werkrapport per mail achteraf toegestuurd. Tot de volgende keer!
Martin WeinansMartin Weinans
14:06 13 Oct 22
N.a.v. de positieve ervaring met Lints Ventilatie bij het vervangen van de MV in het huis van onze dochter 9 maanden geleden (zie review hieronder) hebben we de MV in onze eigen woning ook door Lints laten vervangen. Ook deze keer alles volgens afspraak geregeld!-------------------------------------------------------------------------------------------------------Vriendelijke dame aan de telefoon voor informatie en offerte voor MV-box. Op de afgesproken dag geleverd en gemonteerd met uitleg over de werking. Nette monteurs en alles netjes achtergelaten.
Arjen KlaverArjen Klaver
15:09 01 Oct 22
Klantvriendelijk en levert (meer) wat is beloofd. De ventilatie werkt beter als voor de onderhoudsbeurt, dus dat is een goed teken :-).
Annemiek KoelmansAnnemiek Koelmans
11:43 05 Sep 22
Wat een fijn bedrijf! Lints ventilatie heeft bij ons de WTW-installatie vervangen. Vanaf de offerte tot en met de installatie is alles heel prettig verlopen. De monteurs geven veel informatie en afspraak is afspraak. Bij ons werkte de installatie in één ruimte niet goed. Hiervoor zijn ze 2 dagen later teruggekomen met een camera om in de leidingen te kijken en toen is het probleem opgelost. Aanrader!
Wouter A.Wouter A.
11:04 24 Jun 22
Vriendelijk en snel geholpen aan een nieuwe dak/pijpventilator. Alles keurig gereinigd en naar wens.Bedankt
Peter HeijmansPeter Heijmans
11:01 22 Jun 22
Goede service! Afspraak snel via de mail geregeld. Aardige monteur die mechanische ventilatie box kwam installeren. Goede prijs/kwaliteit. Geen bijkomende kosten achteraf. Top!
Piet GiessenPiet Giessen
17:39 20 Jun 22
Goed en snel gewerkt zijn kundig en werken zeer schoon ,erg vriendelijk personeelZeer aan te bevelen
Bobby RaghoenathBobby Raghoenath
08:57 16 Jun 22
Nieuwe mechanische ventilatie naar behoren geïnstalleerd + een goede uitleg van de bediening /werking gehad. Daarnaast meteen een test gedaan op de werking van de vochtsensor. Tijdens de metingen kwamen we erachter dat aanvullende werkzaamheden zoals het inkorten van de badkamerdeur niet noodzakelijk meer is. Dus dat was een meevaller.
Nelly Nijhof-AlblasNelly Nijhof-Alblas
12:14 14 Jun 22
Via google adres gevonden. Werden vriendelijk te woord gestaan en binnen een week was onze oude ventilatiebox tot volle tevredenheid vervangen voor een nieuwe. De monteur werkte zorgvuldig en netjes.
Ed KuijpersEd Kuijpers
18:30 26 Apr 22
Via internet Lints Ventilatie ingeschakeld om onze 24 jaar oude Stork te laten vervangen. Hoewel ze in Dordrecht zitten en wij in Utrecht geen probleem: konden binnen 8 dagen komen. Monteur werkte snel en vriendelijk en ruimde de smurrie die uit de vervuilde kanalen kwam netjes op. Alles werkte perfect met de nieuwe meegeleverde afstandsbediening. Toen hij weg was merkten we echter dat de vaste 3-standenschakelaar niet correct werkte. Blijkbaar was de schakeldraad van onze antieke Stork anders aangesloten. Direct gemaild en binnen 5 minuten telefonisch antwoord: "geen probleem, we komen opnieuw langs". Binnen een paar dagen was het weer goed aangesloten. Perfecte service: Hulde.En ook niet vooraf of met pin betalen, maar gewoon ouderwets een factuur via de mail, die we overigens nog altijd niet hebben. Service gaat bij dit bedrijf duidelijk vóór de afrekening 🙂
Dirk VaanderingDirk Vaandering
07:03 15 Apr 22
We hebben de ventilatiebox laten vervangen en de kanalen laten reinigen. Via internet kwamen we uit bij dit bedrijf en zagen we de positieve reviews. Ondanks dat het bedrijf ca. 3 kwartier bij ons vandaan zit, hebben we ze toch ingeschakeld. En tot hiertoe is het ons zeer goed bevallen. Dit bedrijf is absoluut aan te raden!!
leroy vleroy v
17:04 29 Mar 22
Snelle reactie via de mail. Snel een afspraak kunnen maken voor het reinigen van de ventilatie kanalen. Monteur mooi op tijd en netjes gewerkt. De troep die uit de kanalen komt wordt netjes opgeruimd. Achteraf alles netjes in de mail foto's van de gereinigde kanalen en de ventilatie box/motor. De factuur ook netjes in de mail achteraf.Top service, top bedrijf.
js_loader

Neem contact met ons op