Dé specialist in onderhoud voor elk ventilatiesysteem

Lints Ventilatie is niet alleen hét vertrouwde adres voor de aanschaf en installatie van mechanische ventilatiesystemen en WTW-installaties, maar ook voor gedegen onderhoud en reparaties kunt u op onze expertise rekenen. Wij doen dit voor ventilatiesystemen van alle bekende merken.

Ventileren is continu presteren

Bij het onderhoud van ventilatiesystemen gaat het bijvoorbeeld om het periodiek reinigen of vervangen van de filters, het controleren van de motor, reinigen van de ventilatiekanalen en doorvoerroosters en het testen van de bediening. Omdat de capaciteit van oudere ventilatiesystemen door de jaren heen af kan nemen, adviseren wij om ook de ventilatiecapaciteit per woonruimte om de paar jaar door ons te laten meten.

Lints Ventilatie - ventilatiespecialist Drechtsteden

Meten is weten en de basis voor duurzame ventilatie

Onze servicedienst kan op basis van het testresultaat aangeven of het systeem voldoet aan de aanvoer van voldoende frisse lucht buiten en de afvoer van vieze lucht van binnen naar buiten. Zo’n meting geeft een goede indicatie van de capaciteit die de ventilatiebox of WTW-unit levert en het zegt ook veel over het energieverbruik en technische staat van alle componenten die deel uitmaken van de installatie.

Ventilatie aanpassen op de situatie bij u thuis

Naast het onderhouden en repareren van alle soorten en merken ventilatiesystemen zijn onze technische mensen ook beschikbaar voor het geven van adviezen over eventuele subsidiemogelijkheden en het aandragen van praktische oplossingen bij het renoveren, verbouwen of verduurzamen van woningen en appartementen.

Onderhoud en service voor diverse doelgroepen

Met de complete service van Lints Ventilatie geniet u jaar in jaar uit van een feilloos werkend ventilatiesysteem. Ook VVE’s, woningbouwverenigingen, scholen en bedrijven kunnen van onze service gebruikmaken.

Wat vinden klanten van onze diensten?

Arie en Judith
Arie en Judith
27 Maart 2023
Snel, vakkundig en fijn geholpen door de monteur van Lints Ventilatie. Denkt met je mee en geeft goede adviezen. Onze ventilatiebox is nog nooit zo stil geweest. Wij zijn heel tevreden over Lints Ventilatie.
Arie van Walraven
Arie van Walraven
27 Maart 2023
Twee oude mechanische ventilatie units laten vervangen door nieuwe exemplaren. Keurig vervangen en 'fatsoenlijke' prijs, aan te bevelen .....
Dennis Agusi
Dennis Agusi
19 Maart 2023
Top gedaan! Goede communicatie en komen de afspraken netjes na.
Max Spiering
Max Spiering
17 Maart 2023
Aanrader. Goede communicatie, vriendelijke mensen, goede prijs, klus was snel geklaard en alles heel netjes achtergelaten. Helemaal tevreden.
ada van Hoven
ada van Hoven
16 Maart 2023
Gevraagd om een afspraak via de website, binnen 24 uur bericht terug. Afspraak ingepland. Monteur kwam op tijd. Vroeg om kleine rondleiding Werkt rustig door. Maakt alles keurig schoon. Legde uit wat de invoer en uitvoer was voor de filters, zodat ik nu weet waar het speciale F7 filter in moet om allergieën te verminderen.
Peter de Leng
Peter de Leng
13 Maart 2023
Snel en deskundig geholpen door een vriendelijke onderhoudsman
Werner Vrind
Werner Vrind
5 Maart 2023
vervanging van het ventilatie systeem is vlot en netjes gedaan.
john houniet
john houniet
3 Maart 2023
Professionele en zeer vriendelijke monteur. Gaf goed advies en tips, zeker aanrader.
Finmar B
Finmar B
3 Maart 2023
Zeer fijn professioneel en meedenkend bedrijf. Goed advies en goede monteurs.

Neem contact met ons op