Dé specialist in onderhoud voor elk ventilatiesysteem

Lints Ventilatie is niet alleen hét vertrouwde adres voor de aanschaf en installatie van mechanische ventilatiesystemen en WTW-installaties, maar ook voor gedegen onderhoud en reparaties kunt u op onze expertise rekenen. Wij doen dit voor ventilatiesystemen van alle bekende merken.

Ventileren is continu presteren

Bij het onderhoud van ventilatiesystemen gaat het bijvoorbeeld om het periodiek reinigen of vervangen van de filters, het controleren van de motor, reinigen van de ventilatiekanalen en doorvoerroosters en het testen van de bediening. Omdat de capaciteit van oudere ventilatiesystemen door de jaren heen af kan nemen, adviseren wij om ook de ventilatiecapaciteit per woonruimte om de paar jaar door ons te laten meten.

Lints Ventilatie - ventilatiespecialist Drechtsteden

Meten is weten en de basis voor duurzame ventilatie

Onze servicedienst kan op basis van het testresultaat aangeven of het systeem voldoet aan de aanvoer van voldoende frisse lucht buiten en de afvoer van vieze lucht van binnen naar buiten. Zo’n meting geeft een goede indicatie van de capaciteit die de ventilatiebox of WTW-unit levert en het zegt ook veel over het energieverbruik en technische staat van alle componenten die deel uitmaken van de installatie.

Ventilatie aanpassen op de situatie bij u thuis

Naast het onderhouden en repareren van alle soorten en merken ventilatiesystemen zijn onze technische mensen ook beschikbaar voor het geven van adviezen over eventuele subsidiemogelijkheden en het aandragen van praktische oplossingen bij het renoveren, verbouwen of verduurzamen van woningen en appartementen.

Onderhoud en service voor diverse doelgroepen

Met de complete service van Lints Ventilatie geniet u jaar in jaar uit van een feilloos werkend ventilatiesysteem. Ook VVE’s, woningbouwverenigingen, scholen en bedrijven kunnen van onze service gebruikmaken.

Wat vinden klanten van onze diensten?

Jeanien Steinbach
Jeanien Steinbach
25 Januari 2024
Goed en snelle reactie goed geholpen
Hans van Eck
Hans van Eck
23 Januari 2024
Zeer prettig contact. Deskundige informatie en een concurrerende prijs. Monteurs zijn kundig, netjes en werken voorzichtig. Aanrader!
Yigezu Gashaw Demeke
Yigezu Gashaw Demeke
15 Januari 2024
I contacted Lints Ventilatie for installation of new ventilation fan. The communication was great. The technician did a nice and clean work and I am satisfied with the whole customer experience. Thanks a lot.
Sharmilaa
Sharmilaa
12 Januari 2024
Proffesioneel, duidelijk en punctueel. Zowel in communicatie als uitvoering. Tevreden met het resultaat! Vriendelijke monteur.
Sandra Beijer
Sandra Beijer
4 Januari 2024
Fijn bedrijf en goede service!
Alfred Johan Oosten
Alfred Johan Oosten
22 December 2023
Op 19 december, is onze Duco ventilatie systeem keurig schoon gemaakt, afgeregeld en gemeten. Ook heeft de monteur alles keurig en schoon achter gelaten wij zijn zeer tevreden. De monteur was heel correct en aardig. Bedankt voor de goede service. En een pluim voor de monteur. Fred Oosten.
Rob Kleinee
Rob Kleinee
21 December 2023
Vooraf duidelijke communicatie. Er kwam een vakman langs die wist waar hij had over had. Heeft netjes de kanalen en de unit schoongemaakt en zelfs het een en ander beter aangesloten omdat het niet goed zat. Ging pas weg toen alles weer goed was en de metingen voldeden aan het bouwbesluit, ondanks dat hij langer bezig was dan gepland. Liet het tot slot netjes achter. Al met al tevreden, niks op aan te merken. Zie je niet vaak meer tegenwoordig!
Marcel Herbig
Marcel Herbig
19 December 2023
Snelle en vakkundige service

Neem contact met ons op