Onderhoud WTW-units

In het kader van duurzaamheid en energiebesparing kiezen steeds meer mensen voor de aanschaf van een warmteterugwinningsunit. De techniek die hierbij wordt toegepast is gebaseerd op hergebruik van de restwarmte die aan de vieze lucht die naar buiten toe wordt afgezogen, wordt onttrokken. Deze gefilterde lucht heeft reeds de binnentemperatuur aangenomen en door deze warme lucht via de ventilatie weer terug in de diverse woonruimtes te brengen, wordt de woning op een aangename en energiezuinige manier verwarmd.

Aan WTW-installaties zit echter wel iets meer onderhoud dan aan gewone mechanische ventilatie. Zo dienen de filters in de WTW-unit elke 6 maanden vervangen te worden. Elke 2 jaar is er klein onderhoud nodig en om de 4 jaar moet de WTW-installatie een grote servicebeurt ondergaan.

Bekijk onze standaard servicetarieven of neem bij vragen over service en onderhoud aan WTW-installaties contact met ons op.

Onderhoud WTW installaties

Om uw WTW te onderhouden, kunt u verschillende onderhoudsdiensten laten uitvoeren. Onderstaand vindt u onze diensten en prijzen voor dit onderhoud. Onze prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten tot 50km rondom Dordrecht.

Wanneer u met uw VvE of meerdere buren een afspraak wilt maken, kunnen wij een collectiviteitskorting tot wel € 50,- per woning geven.
Neem hiervoor contact met ons op of vraag een offerte aan.

Klein onderhoud WTW

€ 175,-

Groot onderhoud WTW

€ 250,-

Onderhoud WTW online inplannen

Uw warmteterugwinningsunit onderhouden is een klus die wij graag voor u klaren. Elke unit heeft een andere behoefte. Onze kenners weten daar alles van en kunnen u daarom altijd van advies voorzien. Vraag online een afspraak aan zodat wij binnenkort bij u aan de slag gaan voor het onderhoud van uw WTW-installatie!

Service of storingbezoek

€ 99,-

Inregelservice WTW

€ 225,-

Reinigen kanalen WTW

€ 175,-

Filterservice

Na onderhoud of installatie van uw WTW kunt u onze filterservice afnemen, zodat u elke zes maanden de filters thuisgestuurd krijgt. 

Afspraak op korte termijn

Wij hebben een korte wachttijd. Daardoor kunt u altijd snel bij ons terecht voor het onderhoud van uw WTW systeem.

Gemakkelijk te vervangen

De meeste WTW installaties geven aan wanneer het tijd is voor onderhoud. Bij Lints Ventilatie vindt u de juiste filters voor de verzorging van uw WTW unit. 

Neem contact met ons op