Onderhoud WTW

Een WTW-unit heeft onderhoud nodig, zodat deze op de juiste manier de ventilatie en verwarming van uw huis kan regelen. Met een warmteterugwinningsunit in huis, zuigt u de vieze lucht het huis uit, haalt u gezonde lucht binnen en behoudt u de warmte in huis. Één keer in de drie jaar is groot technisch onderhoud nodig. Tussendoor is het van belang om de filters van uw WTW installatie te vervangen. Wanneer deze niet tijdig worden vervangen en de filters vol en vervuild zijn, zorgt dit voor slechtere werking van uw systeem. De WTW installatie moet dan extra hard werken, met veel geluid als gevolg. Vervang de filters minimaal één keer in de zes maanden om voor het beste resultaat te gaan. U kunt daarvoor onze filterservice aanvragen zodat u altijd van filters bent voorzien.

Filterservice

De eerste keer dat wij bij u langskomen voor onderhoud, krijgt u de filters gratis van ons. Daarna kunt u de filterservice afnemen, zodat u elke zes maanden de filters thuisgestuurd krijgt. 

Afspraak op korte termijn

Wij hebben een korte wachttijd. Daardoor kunt u altijd snel bij ons terecht voor het onderhoud van uw WTW systeem. Binnen enkele dagen zijn wij er!

Gemakkelijk te vervangen

De meeste WTW installaties geven aan wanneer het tijd is voor onderhoud. Bij Lints Ventilatie vindt u de juiste filters voor de verzorging van uw WTW unit. 

Filterservice

De eerste keer dat wij bij u langskomen voor onderhoud krijgt u van ons de filters gratis. Daarna kunt u de filterservice afnemen zodat u elke zes maanden de filters thuis toegestuurd krijgt. 

Afspraak op de korte termijn

Wij hebben een korte wachttijd. Daardoor kunt u altijd snel bij ons terecht voor het onderhoud van uw WTW systeem. Binnen enkele dagen zijn wij er!

Gemakkelijk te vervangen

De meeste WTW installaties geven aan wanneer het tijd is voor onderhoud. Bij Lints Ventilatie vindt u de juiste filters voor de verzorging van uw WTW-unit. 

Onderhoudsdiensten

Om uw WTW te onderhouden, kunt u verschillende onderhoudsdiensten laten uitvoeren. Onderstaand vindt u onze diensten en prijzen voor dit onderhoud. Onze prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten. Wanneer u met uw VvE of meerdere buren een afspraak wilt maken, kunnen wij een collectiviteitskorting tot wel €50,- per woning geven. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Groot onderhoud

€225

€225

Reiniging toevoer en aanvoer kanalen

€125

€225

Service/storing bezoek

€99

€225

Camera inspectie

€125

€225

Onderhoud WTW aanvragen

Uw warmteterugwinningsunit onderhouden is een klus die wij graag voor u klaren. Elke unit heeft een andere behoefte. Onze kenners weten daar alles van en kunnen u daarom altijd van advies voorzien. Vraag onze offerte aan zodat wij binnenkort bij u aan de slag gaan om uw unit te onderhouden!

Neem contact met ons op