Lints Ventilatie voor VvE

Brengt gezonde lucht in uw VvE

Lints Ventilatie - ventilatiespecialist Drechtsteden

Servicepartner voor VvE's

Lints Ventilatie richt zich voornamelijk op de particuliere markt. Onder die categorie scharen wij ook alle eigenaren van een appartement die zijn vertegenwoordigd binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Zoekt u voor uw VvE een betrouwbare partner voor incidenteel of planmatig onderhoud aan de mechanische ventilatie of WTW-installatie? Neem dan contact met ons op.

Naast het incidentele of planmatige onderhoud bieden wij ook:

Vervanging dakventilator

Voor de gestapelde woningbouw, scholen en kleine toepassingen zoals een buurtcentrum, kerk, kinderdagverblijf of loods, zorgen de Zehnder dakventilatoren 24/7 voor gezonde binnenlucht. Door de diversiteit aan daken is iedere situatie anders. Het uitgebreide Zehnder assortiment biedt altijd een specifieke oplossing.

Wij komen graag bij u op het dak kijken om te kijken welke oplossingen het beste bij u past!

Lees hier verder

Brede oplossingen

Wij vinden het belangrijk om mee te denken in wat er goed bij de woningen van uw VvE past. Daarmee zorgen we ervoor dat alle woningen duurzamer worden en altijd van de schoonste lucht zijn voorzien.

Op maat

Samen maken we voor uw VvE een passend plan. Daardoor heeft u een duidelijk overzicht wat u van ons kunt verwachten, zodat alle huizen en projecten worden voorzien van goede ventilatie.

Een greep uit onze klanten

Lints Ventilatie - ventilatiespecialist Drechtsteden

VvE Statendam - Rotterdam

Groot onderhoud van de mechanische ventilatie voor de 94 appartementen.

Onderhoud ventilatie voor VvE

Wantijhof - Dordrecht

Planmatig Onderhoud WTW, voor 29 appartementen en filterservice.

Lints Ventilatie - ventilatiespecialist Drechtsteden

Sequoia - Dordrecht

Groot onderhoud van de mechanische ventilatie voor de 73 appartementen. Plaatsing van terugslagklep, vervangen van de ventilatiebox voor een nieuw energiezuinig model met vochtsensor en draadloze bediening.

Lints Ventilatie - ventilatiespecialist Drechtsteden

Het Lichthuis - Dordrecht

Vervangen 70 WTW- units

Offerte voor uw VVE

Elke woning heeft een andere behoefte op ventilatiegebied. Daarom bieden wij verschillende opties en verzorgen wij graag het groot onderhoud voor alle woningen. Wij denken natuurlijk graag met u mee wat het beste bij uw Vereniging van Eigenaren past. Dit zorgt ervoor dat u en uw buren in een fijn, geventileerd huis kunnen wonen.