Servicepartner voor VvE's

Lints Ventilatie richt zich voornamelijk op de particuliere markt. Onder die categorie scharen wij ook alle eigenaren van een appartement die zijn vertegenwoordigd binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Zoekt u voor uw VvE een betrouwbare partner voor incidenteel of planmatig onderhoud aan de mechanische ventilatie of WTW-installatie? Neem dan contact met ons op.

Naast het incidentele of planmatige onderhoud bieden wij ook:

Brede oplossingen

Wij vinden het belangrijk om mee te denken in wat er goed bij de woningen van uw VvE past. Daarmee zorgen we ervoor dat alle woningen duurzamer worden en altijd van de schoonste lucht zijn voorzien.

Op maat

Samen maken we voor uw VvE een passend plan. Daardoor heeft u een duidelijk overzicht wat u van ons kunt verwachten, zodat alle huizen en projecten worden voorzien van goede ventilatie.

Een greep uit onze klanten

sequoia 2

Sequoia - Dordrecht

Groot onderhoud van de mechanische ventilatie voor de 73 appartementen. Plaatsing van terugslagklep, vervangen van de ventilatiebox voor een nieuw energiezuinig model met vochtsensor en draadloze bediening.

sumatra

Sumatra - Zoetermeer

Twaalf WTW-units vervangen voor Itho HRU 350 met draadloze bediening.

veerplein zwijndrecht

Veerplein - Zwijndrecht

Groot onderhoud voor het collectieve ventilatiesysteem inclusief dakventilatoren en 18 appartementen.

Offerte voor uw VVE

Elke woning heeft een andere behoefte op ventilatiegebied. Daarom bieden wij verschillende opties en verzorgen wij graag het groot onderhoud voor alle woningen. Wij denken natuurlijk graag met u mee wat het beste bij uw Vereniging van Eigenaren past. Dit zorgt ervoor dat u en uw buren in een fijn, geventileerd huis kunnen wonen.