Onderhoud mechanische ventilatie

De term ‘mechanische ventilatie’ geeft al aan dat zo’n ventilatiesysteem uit meerdere onderdelen bestaat. Denk aan de ventilatiebox, het kloppend hart van het hele systeem, filters, ventielen, ventilatiekanalen, schakelmateriaal en doorvoerroosters. Al deze componenten samen zorgen ervoor dat er constant voldoende schone lucht de woning in komt en dat de vuile lucht van binnen naar buiten wordt afgezogen.

Alle genoemde onderdelen dienen met regelmaat geïnspecteerd, gereinigd of vervangen te worden. Maak hiervoor een afspraak met Lints Ventilatie. Onze servicemonteurs weten precies waar ze op moeten letten, hoe storingen voorkomen kunnen worden en mocht de mechanische ventilatie toch niet naar behoren functioneren dan lossen onze technici dat snel en vakkundig op.

Bekijk onze standaard servicetarieven of neem bij vragen over service en onderhoud aan mechanische ventilatiesystemen contact met ons op.

Tarieven onderhoud mechanische ventilatiesytemen

Voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie kunt u bij ons terecht voor diverse opties. Of het nou gaat om groot onderhoud mechanische ventilatie , ventilatie kanalen reinigen tot aan een camera-inspectie van uw ventilatie; Lints Ventilatie staat voor u klaar.
In onderstaand overzicht vindt u onze diensten en prijzen, deze prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten (tot 50km rond Dordrecht).Wanneer u met uw VvE of meerdere buren een afspraak wilt maken, kunnen we een collectiviteitskorting tot wel € 50,- per woning geven. 

Klein onderhoud
mechanische ventilatie

€ 129,-

Groot onderhoud
mechanische ventilatie

€ 175,-

Reiniging kanalen
mechanische ventilatie

€ 149,-

Plan uw afspraak eenvoudig zelf in

Uw ventilatiesysteem schoonmaken is een klus die wij graag voor u klaren. Elke ventilatie heeft een andere behoefte. Onze kenners weten daar alles van en kunnen u daarom altijd van advies voorzien. Maak een afspraak online, zodat wij binnenkort bij u aan de slag kunnen voor een optimaal werkend ventilatiesysteem.

Vieze ventilatiekanalen

Vieze kanalen is vast niet het eerste wat in u opkomt wanneer u aan een ventilatiekanaal denkt. Maar toch komt dit vaker voor dan gedacht.
In een bewoond huis kunnen de ventilatiekanalen snel vervuild raken. Door deze kanalen en uw ventilatiebox goed te onderhouden, zorgt u ervoor dat u altijd de schoonste lucht in huis haalt.

onderhoud mechanische ventilatie - Schone en vies ventilatiekanaal

Service of storingbezoek

€ 99,-

Camera-inspectie

€ 250,-

Schone lucht

Uw ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de vieze lucht uw huis verlaat, en weer schone lucht binnen laat. Dit voorkomt dat u last kunt krijgen van gezondheidsproblemen, zoals hoofdpijn, slaapproblemen, longaandoeningen en allergieën.

Onderhoud mechanische ventilatie

U kunt zelf uw steentje bijdragen om de ventilatie schoner te houden. Denk hierbij aan niet roken in huis, de was buiten drogen, koken met een deksel op de pan en ramen open zetten voor frisse lucht.

Neem contact met ons op