Ventilatie bij renovatie

Gaat u uw huis renoveren? Dat is dit het juiste moment om na te denken over het ventilatiesysteem in uw huis. Vaak wordt er tijdens een renovatie wel aan isolatie en luchtdichtheid gedacht, maar niet aan ventilatie. Dit zorgt ervoor dat er minder gezonde lucht in huis circuleert.  Hierdoor kunnen vocht- en gezondheidsproblemen ontstaan, doordat er onvoldoende wordt geventileerd. Door tijdens de renovatie ook aan het ventilatiesysteem te denken, kunt u daarna des te meer genieten van uw woning.

Expertise

Wij denken graag met u mee door te kijken wat daadwerkelijk bij uw huis past. Daardoor zorgen we ervoor dat het ventilatiesysteem het beste bij uw huis en leefstijl zal passen. U blij, wij blij. 

Gezonde lucht

Door een goed ventilatiesysteem in uw huis te plaatsen, heeft u altijd gezonde lucht in huis. Vervuilde en vochtige lucht worden de woning uitgezogen. Daardoor ontstaan er geen vervelende problemen in huis.

Gaat u renoveren?

Wanneer u plannen heeft om te renoveren in huis, vergeet dan niet na te denken over een ventilatiesysteem. Dit brengt vele voordelen met zich mee, de lucht is schoner en u zal hierdoor minder last hebben van bijvoorbeeld hoofdpijn of concentratie problemen. Heeft u advies nodig? Wij helpen u daar graag bij.

Binnenkort renoveren?

Gaat u binnenkort renoveren en bent u nog op zoek naar de juiste ventilatie? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en wij geven u graag passend advies.

Neem contact met ons op