Duurzaam renoveren is verstandig investeren

Bij het moderniseren en verduurzamen van een bestaande woning verdient ook het onderdeel ‘ventilatie’ alle zorg en aandacht. Naast de levering en installatie van compleet nieuwe mechanische ventilatiesystemen is Lints Ventilatie ook hét vertrouwde adres voor het vervangen, aanpassen, aanleggen en uitbreiden van bestaande ventilatiesystemen. Daaronder valt natuurlijk ook het stukje onderhoud en service.

Een passende oplossing voor alle ventilatievraagstukken

Voldoet de verouderde ventilatie nog wel aan de eisen van deze tijd? Is de capaciteit voor het inlaten van frisse lucht en afvoer van vuile lucht van binnen nog wel toereikend? Wat zou de besparing zijn als de oude ventilatiebox wordt vervangen door een nieuwe die een stuk stiller, schoner en energiezuiniger is? Of is het vanuit het oogpunt duurzaamheid wellicht nog interessanter om te kiezen voor een energiebesparende WTW-installatie? Daarbij wordt de restwarmte van de gefilterde lucht van binnen, hergebruikt. Deze vorm van recirculatie zorgt voor een aanzienlijke besparing op de stookkosten.
Neem voor het bespreken van de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Mechanische ventilatie vervangen voor WTW

Ook als er al een (verouderd) ventilatiesysteem is, zijn er legio mogelijkheden om dit om te bouwen naar een duurzaam WTW-systeem. Lints Ventilatie heeft ruime ervaring in het ombouwen van dergelijke systemen in bestaande woningen met een laag energielabel.  Lees hier meer over…

Ga nog een stapje verder met CimateSwitch van Zehnder

Schone lucht voor elk (t)huis

ClimateSwitch brengt verse lucht in huis. Filtert ongezonde deeltjes en zorgt voor een perfecte temperatuur en luchtvochtigheid. Dat merkt u! De basis van ClimateSwitch is balansventilatie. 

Lints ventilatie kan uw woning voorzien van de nieuwste oplossing van Zehnder

Dit is de combinatie van de Zehnder ComfoAirQ wtw met de Zehnder ComfoClime 24/36 lucht-lucht warmtepomp

Gaat u renoveren?

Wanneer u plannen heeft om te renoveren in huis, vergeet dan niet na te denken over een ventilatiesysteem. Dit brengt vele voordelen met zich mee, de lucht is schoner en u zal hierdoor minder last hebben van bijvoorbeeld hoofdpijn of concentratie problemen. Heeft u advies nodig? Wij helpen u daar graag bij.

Expertise

Wij denken graag met u mee door te kijken wat daadwerkelijk bij uw huis past. Daardoor zorgen we ervoor dat het ventilatiesysteem het beste bij uw huis en leefstijl zal passen. U blij, wij blij.

Gezonde lucht

Door een goed ventilatiesysteem in uw huis te plaatsen, heeft u altijd gezonde lucht in huis. Vervuilde en vochtige lucht worden de woning uitgezogen. Daardoor ontstaan er geen vervelende problemen in huis.

Neem contact met ons op