WTW of ventilatie type D vervangen
Waar op te letten? Niet ieder model past in elke situatie. Lees hier alle zaken waar wij voor u rekening mee houden als we een aanvraag van u binnenkrijgen!
Waar op te letten? Niet ieder model past in elke situatie. Lees hier alle zaken waar wij voor u rekening mee houden als we een aanvraag van u binnenkrijgen!
Ik krijg deze vraag vaak van onze klanten. Deze vraag kan ik op 2 manieren beantwoorden: het technisch verhaal (overal online te vinden), of vanuit het oogpunt van u, de bewoner, onze klant, met betrekking op het wooncomfort en energienota.
Welke mechanische ventilatie unit is het stilste? Het uitstralingsgeluid bij de motor van de mechanische unit zelf verschilt bij diverse merken. Hierbij is er ook een verschil tussen het geluid op laag vermogen en hoog vermogen.
Bij het zoeken naar een gespecialiseerd bedrijf uit de regio Dordrecht dat hem zou kunnen helpen met advies, levering en installatie van een warmteterugwinningsinstallatie kwam Robert bij Lints Ventilatie uit.
Door de gestegen gasprijzen wordt er steeds meer gekeken naar energie besparen en hoe je de warmte in de woning kunt houden. Dit kan door de woning te isoleren, maar ook door de mechanische ventilatie te vervangen voor een WTW-systeem of balansventilatie.
Door de sterk gestegen energiekosten zoeken eigenaren en huurders van woningen en appartementen naarstig naar manieren om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarbij wordt echter lang niet altijd doordacht te werk gegaan, zo merken onze ventilatiemonteurs in de dagelijkse praktijk.
Een enthalpiewisselaar is feitelijk een ‘gewone’ warmtewisselaar waar warmte of koelte aan de ventilatielucht wordt toegevoegd, maar dan voorzien van een gepatenteerd membraamsysteem dat het hele jaar door zorgt voor een perfecte vochtregulering
Voert u met uw VvE één of meer energiebesparende isolatiemaatregelen uit? Of verduurzaamt u uw gebouw met een (hybride) warmtepomp, zonneboiler, WTW-installatie of een centrale aansluiting op een warmtenet? Dan kan daar subsidie voor worden aangevraagd.
Er is alle reden om groot alarm te slaan over fijnstof. Volgens de WHO leven negen op de tien mensen in de wereld in gebieden met te hoge concentraties fijnstof en leidt dat per jaar tot zo’n 7 miljoen doden wereldwijd.