vasco ventilatie
vasco ventilatie

Lints Ventilatie is nu ook servicepartner van Vasco

Wij worden als ventilatiespecialist vaak ingeschakeld bij het verduurzamen, verbouwen of renoveren van bestaande koop- en huurwoningen of appartementen. Vasco is één van de aanbieders van topkwaliteit ventilatiesystemen die perfect geschikt zijn ter vervanging van verouderde systemen. Bij Lints Ventilatie zijn wij dan ook blij dat we ons servicepartner van Vasco mogen noemen.

Vasco ventilatie - service partner

Optimaal ventileren met Vasco Easyflow

De ventilatie-units en alle overige componenten uit het assortiment van Vasco lenen zich bij uitstek voor toepassing in bestaande situaties. Het Easyflow luchtverdelingssysteem is daar misschien wel het mooiste voorbeeld van. Dit systeem bestaat uit verdeel- en verbindingsstukken, luchtkanalen met flexibele segmenten, rubber afdichtingen en ventielen die veel hak- en breekwerk overbodig maken. Als installateur kunnen wij daar werkelijk alle kanten mee op.
Dat geldt uiteraard ook voor de ventilatieboxen van Vasco. Ook die zijn door onze ventilatiespecialisten relatief eenvoudig als vervanging van uw verouderde unit te monteren.
vasco ventilatie
vasco ventilatie

Ideaal voor het verduurzamen van uw woning

Bij verbouwingen en renovaties zien wij vaak dat de ventilatiecapaciteit uitgebreid dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe aanbouw waar ventilatie naartoe gebracht moet worden of aan bestaande ruimtes in een woning die door het wegbreken van een tussenmuur een flink stuk groter zijn geworden. Ook voor dit soort situaties biedt Vasco hele slimme oplossingen.

Op het plenum (verdeelstuk) dat is aangesloten op de ventilatie-unit kunnen in totaal 6 ventilatiekanalen worden aangesloten. Door middel van flexibele montagelippen is dit verdeelstuk prima in bestaande situaties in te bouwen.

Een ander mooi voorbeeld van de flexibel toepasbare onderdelen van Vasco ventilatiesystemen zijn de luchtkanalen. Deze zijn voorzien van een flexibel segment waarmee wij als installateur bochten kunnen maken. Eén uiteinde is voorzien van een rubberen dichting, het andere uiteinde heeft een zoekende rand. Zo kunnen onze ventilatiespecialisten gemakkelijk twee luchtkanalen met elkaar verbinden en wordt er voor een goede luchtdichtheid gezorgd. Zeker bij het verduurzamen, verbouwen en renoveren van woningen is dit allemaal bijzonder handig.

Ontdek de slimme innovaties van Vasco

Vasco is dus één van de topmerken waarmee wij als ventilatiespecialist graag samenwerken. Zij bieden ons met steeds weer nieuwe innovatieve producten de mogelijkheid om ook voor bestaande situaties 100% maatwerk te leveren. Bij het bouwen van een nieuw huis kun je immers gelijk met alles wat bouwkundig nodig is voor de aanleg van een compleet mechanische ventilatiesysteem rekening houden.

Het onlangs door Vasco geïntroduceerde dubbel ventielaansluitstuk is een mooi voorbeeld van een energie-efficiënte en duurzame oplossing voor het creëren van een optimaal binnenklimaat. Met zo’n aansluitstuk hoeven er minder luchtventielen in grotere leefruimtes en slaapkamers te worden toegepast. Hierdoor kunnen er langere afstanden worden overbrugd.
Tevens biedt deze nieuwe vinding van Vasco de mogelijkheid om twee luchtkanalen op één luchtventiel aan te sluiten.

Wij staan als servicepartner van Vasco graag voor u klaar!


Met een ventilatiesysteem van Vasco kunnen wij dus voor zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud echt alle kanten op. De installaties zijn relatief eenvoudig verder uit te breiden of aan te passen.
Wilt u hier meer over weten? Neem dan voor informatie of een passende offerte contact met ons op.

Bekijk de Vasco brochure

Vraag uw Vasco ventilatie aan