Vervanging WTW

Naast levering en montage van mechanische ventilatiesystemen voor nieuwbouw, verbouw en renovatie, is Lints Ventilatie ook gespecialiseerd in levering, installatie, onderhoud en service van WTW-installaties. Dergelijke warmteterugwinningsinstallaties zijn ontzettend fijn om de ventilatie te regelen en warmte in huis te houden. De vuile lucht die via het systeem wordt afgezogen komt na een grondige filtering via de ventilatiekanalen weer terug in de diverse ruimtes.
Aangezien deze gefilterde lucht reeds de binnentemperatuur heeft aangenomen, scheelt deze vorm van recirculatie aanzienlijk in de stookkosten.

Levering en installatie van nieuwe WTW-installaties

Neem voor het bespreken van de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte contact met ons op. Houd daarbij ook rekening met de onderhoudsbehoefte van WTW-units. Dit is essentieel om zolang mogelijk plezier en rendement te hebben van de installatie.

Een greep uit onze WTW-units

Er kunnen nog montagematerialen bij komen, afhankelijk van de situatie. Vervanging van WTW-systemen is maatwerk, er zijn nog meer mogelijkheden qua merk, model en afzuigcapaciteit dan de producten die vermeld staan op de pagina.
Er zijn meer merken en mogelijkheden dan vermeld staat op deze pagina. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment.

Itho Daalderop HRU 350 

Vanaf €1599,-

Energiebesparing en optimale warmteterugwinning creëren? Dat kan dankzij de Itho Daalderop HRU 350 WTW.

 

Itho Daalderop HRU 400

Vanaf €2200,-

De Itho Daalderop HRU 400 is de meest krachtige warmtewinningsunit van Itho Daalderop met maar liefst twee vocht- en temperatuursensoren. Deze warmteterugwinningsunit heeft een capaciteit van 400 m³/h bij 200 Pa.

Duco Box Energy Comfort 325

Vanaf €2700,-

De DucoBox WTW Energy Comfort is de nieuwste aanwinst van DUCO, waarmee ze aangeven het stilste Systeem D van Europa ontwikkeld te hebben

Vervanging WTW

Wij denken graag met u mee welke warmteterugwinningsunit goed bij u past. Zo zorgen we ervoor dat de ventilatie goed werkt in uw huis en de warmte behouden blijft. Vraag een offerte aan, zodat wij met uw behoeftes mee kunnen denken. 

Zehnder ComfoAir E &Q

Prijs op aanvraag

 

De Zehnder ComfoAit is een compacte warmtewinningsunit geschikt voor woonhuizen. De warmteterugwinningsunit van Zehnder is zowel geschikt voor nieuwbouwhuizen als bestaande bouw. Deze WTW is beschikbaar in diverse capaciteiten en uitvoeringen

Orcon HRC 300 EcoMax

Vanaf €1899,-

Orcon WTW HRC EcoMax

 

Deze Orcon WTW: HRC 300 EcoMax is een van de nieuwste warmteterugwinningsunits van Orcon. De HRC EcoMax is het perfecte voorbeeld van een economisch rendement ook beschikbaar in grotere capaciteit

Aanvraag WTW Vervanging