Vervanging WTW

Een WTW installatie is ontzettend fijn om de ventilatie te regelen en warmte in huis te behouden. De gezonde lucht komt daarmee uw huis binnen, terwijl de warmte binnen blijft. Een warmtewinningsunit is na een periode van 15 jaar vaak toe aan vervanging. Dit kunt u merken doordat het systeem extra hard aan het werk gaat en daardoor veel geluid maakt, ook na het vervangen van de filters. Daardoor gaat er energie verloren en de temperatuur binnen is niet meer zoals het zou moeten zijn. Tijd om het systeem te vervangen, zodat er weer gezonde lucht en warmte naar binnen komt. Door een nieuwe unit in huis te halen, raakt er geen warmte verloren tijdens het ventileren en ontwikkelt u een gezond binnenklimaat.

Onze WTW-units

Er kunnen nog montagematerialen bij komen, afhankelijk van de situatie. Vervanging WTW is maatwerk, er zijn nog meer mogelijkheden qua merk, model en afzuigcapaciteit dan de producten die vermeld staan op de pagina.

Itho Daalderop HRU 350 

Vanaf €1400

Energiebesparing en optimale warmteterugwinning creëren? Dat kan dankzij de Itho Daalderop HRU 350 WTW.

Itho Daalderop HRU 400

Vanaf €2280

De Itho Daalderop HRU 400 is de meest krachtige warmtewinningsunit van Itho Daalderop met maar liefst twee vocht- en temperatuursensoren. Deze warmteterugwinningsunit heeft een capaciteit van 400 m³/h bij 200 Pa.

Duco WTW DucoBox Energy Premium 325

Vanaf €2249

De DucoBox WTW Energy Premium is de nieuwste aanwinst van DUCO, waarmee ze aangeven het stilste Systeem D van Europa ontwikkeld te hebben.

Zehnder Stork WHR-unit 930 Basis

Vanaf €1695,00

De Zehnder WHR 930 is een compacte warmtewinningsunit geschikt voor woonhuizen. De warmteterugwinningsunit van Zehnder is zowel geschikt voor nieuwbouwhuizen als bestaande bouw. Deze WTW heeft een capaciteit van 380 m³/h bij 150 Pa.

Orcon HRC 300 EcoMax

Vanaf €1799,00

Deze Orcon WTW: HRC 300 EcoMax is een van de nieuwste warmteterugwinningsunits van Orcon en zal daarmee de HRC BRPH-15 vervangen. De HRC EcoMax is het perfecte voorbeeld van een economisch rendement en is ook aangescherpt voor de BENG eisen.

Vervanging WTW

Wij denken graag met u mee welke warmteterugwinningsunit goed bij u past. Zo zorgen we ervoor dat de ventilatie goed werkt in uw huis en de warmte behouden blijft. Vraag een offerte aan, zodat wij met uw behoeftes mee kunnen denken. 

Neem contact met ons op