Diensten

Reiniging en vervanging voor elk ventilatiesysteem

Wij helpen u graag met het onderhouden  van uw ventilatiesysteem. Uw ventilatiesysteem heeft voldoende onderhoud nodig. De filters van een WTW moeten regelmatig vervangen worden, de motor moet gecontroleerd worden of een verouderde ventilatie box moet vervangen worden. 

Na onderhoud en reiniging kan het ventilatiesysteem van uw woning weer optimaal functioneren. Uw ventilatie, of dit een mechanische ventilatie of een warmteterugwinningsunit is, vraagt om een eigen specifieke expertise. Bij Lints Ventilatie kennen wij alle ins en outs van deze systemen en verzorgen wij dit graag voor u. Daardoor gaat een ventilatiesysteem onderhouden en de reiniging hiervan een stuk makkelijker en bent u verzekerd van schone lucht in uw huis. 

Benieuwd naar de diensten die wij voor u kunnen leveren? Wij voeren onder andere onderhoud van mechanische ventilatie en WTW units uit. Indien uw systeem verouderd is en aan vervanging toe is, helpen wij u daar graag mee.

Na de uitvoering van onze werkzaamheden ontvangt u van ons het digitale werkrapport en de factuur per mail. U hoeft dus niet te pinnen of contant te betalen bij onze monteur.

Wat vinden klanten van onze diensten?

Ventilatie voor u op maat

Elke woning heeft een andere behoefte. Daarom bieden wij verschillende ventilatiesystemen aan en verzorgen wij daarnaast graag het onderhoud voor u. Wij adviseren u graag wat het best bij uw situatie past, met als doel dat u in een fijn, geventileerd huis kunt wonen. 

Neem contact met ons op