Nieuw bij Lints Ventilatie

Brengt gezonde lucht in uw woning

Itho Daalderop Vincent warmtepomp

Itho Daalderop Vincent warmtepomp

Vincent verwarmt, koelt en levert warm tapwater, maar dan zonder buitendeel!

Vincent is dé warmtepomp voor nieuwbouw, maar ook voor de verduurzaming van de bestaande bouw. Met Vincent is het mogelijk om zonder een buitendeel toch fors het gasverbruik te reduceren. Door zijn beperkte omvang past hij vaak prima naast de cv-ketel in de bestaande bouw.

Itho Daalderop Vincent warmtepomp

Hybride warmtepomp: binnenkort beschikbaar

Vincent is de nieuwste lucht/water warmtepomp en is binnenkort beschikbaar in twee varianten: de V45 Combi (voor verwarmen, koelen en warm tapwater) en de V45 Hybride (voor alleen verwarmen). Vincent bestaat alleen uit een binnendeel en wordt dus volledig binnen in uw huis opgesteld. Eventueel kan via een dakdoorvoer energie uit de buitenlucht worden benut.
Gecombineerd met mechanische ventilatie kan ook de ventilatieretourlucht op Vincent worden aangesloten voor extra rendement.

Vincent voor bestaande bouw

Vincent heeft geen buitendeel en wordt dus volledig “binnen” geïnstalleerd. Hierdoor neemt hij geen ruimte in in de tuin of op het balkon. Daarnaast hebben ook de buren geen (geluids)overlast hiervan.
Bespaar tot wel 70% gas door Vincent te koppelen aan uw bestaande cv-ketel.
De kanalen die nodig zijn om Vincent te installeren worden aangesloten op een dakdoorvoer. Deze past op nagenoeg ieder schuin dak en veroorzaakt nauwelijks schaduw voor eventuele zonnepanelen.

Vincent is een Nederlands product; hij kent ons klimaat als geen ander. Naast dat Vincent in de winter uw woning verwarmd, kan hij deze in de zomer ook verkoelen!

De ventilatiespecialisten van Lints Ventilatie informeren u graag over de mogelijkheden voor uw huis. De Vincent is momenteel nog niet leverbaar. Wilt u er als eerste bij zijn? Meldt u dan aan via de wachtlijst.

Inschrijving wachtlijst

Over Lints Ventilatie

Lints Ventilatie is als familiebedrijf al jarenlang gespecialiseerd in montage, onderhoud en reparatie van mechanische ventilatiesystemen en WTW-installaties. Het creëren en in stand houden van een fris en gezond leefklimaat in woningen is ons uitgangspunt.

Dit doen wij met een team ervaren en goedopgeleide servicemonteurs en installatiespecialisten. Korte lijnen, snel schakelen, kwaliteit leveren en afspraken nakomen, dat is waar Lints Ventilatie voor staat!

Ook voor eenmalig CV-onderhoud

Wilt u niet vast zitten aan langdurige contracten of abonnementen? Lints Ventilatie biedt u ook de mogelijkheid voor eenmalig CV-onderhoud. Hiermee voorkomt u storingen en defecten.
Momenteel bieden wij deze service alleen voor de regio Drechtsteden.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons op 078-220 50 08.

Eenmalig
onderhoud CV

vanaf € 129,-

Arie en Judith
Arie en Judith
27 Maart 2023
Snel, vakkundig en fijn geholpen door de monteur van Lints Ventilatie. Denkt met je mee en geeft goede adviezen. Onze ventilatiebox is nog nooit zo stil geweest. Wij zijn heel tevreden over Lints Ventilatie.
Arie van Walraven
Arie van Walraven
27 Maart 2023
Twee oude mechanische ventilatie units laten vervangen door nieuwe exemplaren. Keurig vervangen en 'fatsoenlijke' prijs, aan te bevelen .....
Dennis Agusi
Dennis Agusi
19 Maart 2023
Top gedaan! Goede communicatie en komen de afspraken netjes na.
Max Spiering
Max Spiering
17 Maart 2023
Aanrader. Goede communicatie, vriendelijke mensen, goede prijs, klus was snel geklaard en alles heel netjes achtergelaten. Helemaal tevreden.
ada van Hoven
ada van Hoven
16 Maart 2023
Gevraagd om een afspraak via de website, binnen 24 uur bericht terug. Afspraak ingepland. Monteur kwam op tijd. Vroeg om kleine rondleiding Werkt rustig door. Maakt alles keurig schoon. Legde uit wat de invoer en uitvoer was voor de filters, zodat ik nu weet waar het speciale F7 filter in moet om allergieën te verminderen.
Peter de Leng
Peter de Leng
13 Maart 2023
Snel en deskundig geholpen door een vriendelijke onderhoudsman
Werner Vrind
Werner Vrind
5 Maart 2023
vervanging van het ventilatie systeem is vlot en netjes gedaan.
john houniet
john houniet
3 Maart 2023
Professionele en zeer vriendelijke monteur. Gaf goed advies en tips, zeker aanrader.
Finmar B
Finmar B
3 Maart 2023
Zeer fijn professioneel en meedenkend bedrijf. Goed advies en goede monteurs.
Elke woning en ventilatiesysteem is anders. Daarom hebben wij diverse merken en typen ventilatiesystemen in ons assortiment. Wij denken natuurlijk graag met u mee over wat het beste is in uw situatie, zodat ook u kan genieten van gezonde lucht in uw woning.

Vragen? Neem contact met ons op!